Hoe werkt het

Het inbrengen van kleding in KanZ vintage boutique

De klant brengt de kleding gewassen en gestreken, zonder vlekken en/of gaatjes naar KanZ.
De kleding aanleveren in gesloten verpakking in krat, mand, doos of zak. Zorg er altijd voor dat in iedere verpakking uw naam, volledig adres en email adres staan.

Op een ander tijdstip zoeken tenminste twee medewerkers van KanZ de kleding uit. Gekeken wordt naar model, kleur, merk en evt. vlekken en/of gaatjes. Tevens wordt de prijs bepaald en wordt het kledingstuk onder uw naam ingevoerd in de computer.
Het kledingstuk krijgt een barcode en een nummer. Als de gehele partij van u bekeken is, wordt er een lijst uitgeprint met de kledingstukken die in de winkel hangen, de prijzen en de voorwaarden die KanZ hanteert.
Deze lijst krijgt u thuisgestuurd per email of per post en hebt u nodig als naar KanZ komt voor het ophalen/uitbetalen van de kleding.

De kleding blijft echter uw eigendom !!!!
Kleding die niet de winkel komt te hangen kunt u binnen twee weken weer op komen halen, zo niet, dan vervalt deze aan een goed doel. KanZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekraken of beschadiging van de kleding!

Als een klant uw kleding wil kopen, dan wordt de barcode ingescand waarna dit automatisch op uw lijst wordt verwerkt. 40% van de verkoopprijs is voor u en 60% van de verkoopprijs zijn bemiddelingskosten. U kunt regelmatig ZELF informeren of er kleding van U verkocht is en zo ja, of u uitbetaald wil worden.

Afhankelijk van de aanvoer van kleding en van de kortingen die andere winkeliers hanteren, komt uw kleding te koop met 20% en daarna met 50% korting. Wilt u dit niet, dan dient U ZELF de kleding eruit te komen halen.

Begin februari en begin juli gaat de gehele collectie uit de winkel naar een goed doel. Wilt U de kleding terug, dan deze er ZELF uit komen halen.

KanZ start in januari met de inname van zomerkleding en in juni met de inname van winterkleding.

Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met KanZ vintage boutique, wij staan u graag te woord!