Het bedrijf

KanZ vintage boutique,

Al langer dan 30 jaar is kledingwinkel ’t Stoffeltje in Oostrum een begrip in de wijde omgeving. Met ingang van augustus 2011 zal ’t Stoffeltje verder gaan onder handelsnaam KanZ. De visie van KanZ is bij steeds meer mensen bekend: een groot aanbod van hoogwaardige merkkleding voor een schappelijke prijs. Door het kritische inname beleid van merkkleding, onderscheidt KanZ zich van andere second-hand winkels.

Alweer vierentwintig jaar zijn Monique Houben en Heidi van de Winkel eigenaressen van KanZ vintage boutique. Voor ieder wat wils, diverse stijlen en merken en voor iedere portemonnee een leuk merkkledingstuk, dat is wat de dames willen bereiken. Een second hand kledingstuk dat eruit ziet als nieuw. Want, sinds gedragen kleding heel modisch vintage heet, is een tweedehandsje niks meer om je voor te schamen. In grote steden zie je veel exclusieve vintage winkels, vaak gespecialiseerd in een bepaald merk.

KanZ in Oostrum is zo’n vintage winkel. KanZ is gehuisvest in het nostalgische woongedeelte van de Stoffelhoeve op de stationsweg in Oostrum. Mooie, moderne strakke zwart/wit/metallic tinten en accessoires zijn gebruikt om KanZ te laten voldoen aan het modebeeld van deze tijd. De aparte ruimtes, de kachels en de granieten, houten vloeren herinneren aan de tijd van toen. Er is een gezellige koffiehoek gecreëerd en er zijn meerdere paskamers gemaakt om tegemoet te komen aan de vraag van de klant.

U kunt in KanZ terecht voor mooie, actuele, exclusieve merkkleding voor dames, heren en kinderen in alle stijlen en maten. De merkkleding ziet er nog keurig uit en alleen actuele modellen en kleuren (niet ouder als twee jaar) komen uiteindelijk in de winkel terecht. KanZ koopt geen kleding in, maar bemiddelt in de verkoop van merkkleding. De eigenaressen van KanZ kijken de kleding na en bepalen welke kleding in de collectie komt en voor welke prijs. KanZ is geheel geautomatiseerd waardoor klanten snel geholpen kunnen worden.

Voor de kids zijn alle maten verkrijgbaar. U vindt in KanZ de volgende merken: diesel, replay, eager beaver, rags, CKS, Nolita, carbone, tommy hilfiger, bad boys and girls, No No, Mexx, Esprit, Jottum, Vingino, noppies, oilily, gaastra, Ralp Lauren, Mc Gregor etc. etc.

Voor dames en heren heeft KanZ ook volop keuze: van stoer, trendy,sportief tot chique en exclusief.

Een greep uit de collectie voor dames: transfer, diesel, girbaud, strenesse, DKNY, dept, mexx, esprit, save the Queen, bandolera, replay, stills, InWear, Dhio, take two, tommy hilfiger, scapa, G-sus, G-star, nolita, RaRe etc. etc.

Voor onze mannen: Hugo Boss, replay, diesel, RaRe, nudie, matinique, mexx, D&G, River woods etc.

Ook (nieuwe)sieraden,tassen, schoenen en accessoires behoren tot het assortiment. Combineren is het toverwoord van KanZ Meer informatie over KanZ kunt U vinden op www.kanzvintage.nl Wilt U eens lekker ongedwongen komen snuffelen en passen? Loop dan gerust eens binnen in KanZ vintage boutique. De koffie is bruin!

KanZ is open op de volgende tijden:

Woensdag: 9.00 – 16.00 uur

Vrijdag: 18.00 – 20.00 uur

Zaterdag: 9.30 – 13.30 uur